tirsdag 4. desember 2012


SFK X-CPERT goes blogging!

En milepæl egentlig, da X-cperter ikke akkurat er kjent for å være de mest eksponeringskåte i sportsfiskekretser. Vi liker å prioritere viktigere ting, som å dra på tur, knyte takler, studere nye vann etc. Likevel er det mye positivt med en blogg. Et sted å dele erfaringer og minner med oss selv og andre, dokumentere aktivitet og memoarer for framtida, men ikke minst dykke ned i fortida. For det er ikke til å legge skjul på at det er mange kloke hoder i X-cpert. For min egen del er jeg såpass klok (les gammel) at jeg ruger på fire-fem tusen lysbilder (en anselig mengde i analogtida da en rull Fuji Velvia + framkalling/montering kosta 200 spenn). Håpet er å få nøstet opp i minneverdige øyeblikk og bilder som sikkert kan være festlige også for andre å lese om… stay tune! X-cpert har alltid likt å se på seg selv som klubben som rekrutterer de mest lovende og originale unge sportsfisketalentene, og tanken er at evnt slike kandidater skal få lov til å være ekstra aktive og utbroderende på bloggen, kanskje som et ledd i kvalifiseringen (les: prøveåret) til opptak og fullverdig medlemskap i den harde kjerne.

Nok snakk! Bloggen vil i starten fokusere på rapporter og historier med rimelig jevn frekvens, så blir det lagt til annet krydderi etter hvert, som klubbrekorder, presentasjon av medlemmer etc.

Som første bilde på bloggen har jeg funnet fram et foto fra i år som jeg synes er i god X-cpert ånd og som varmer i vinterkulda. Vår kjære konkurransesjef Øystein i flott positur med en smukk gylden sørv på litt over åtte hekto, fra et nytt vann (i sørv-perspektiv) som skal bli spennende og følge opp til sommeren..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar